Nyheter på alla fronter 2020 
När ingenting är som vanligt känns det rätt skönt att sitta här i sin lilla butik och välkomna de nyheter som faktiskt var beställda och väntade. Bland dem hittar vi Maria Holmer Dahlgrens Åhus-bricka och handduk i årets fina färg, den allra viktigaste boken som jag skrivit själv tillsammans med en vän: Refrängen, en bok om livet - typ, och sist men inte minst Kungsholms-hoodien i vårens nya färg; off-white med detaljer i mullvad, som kom i sällskap med nya bucket-hats, kepsar och regnrockar som alla hyllar vår älskade holme. 

För er som bor i Åhus finns möjlighet till hemleverans av produkterna som hyllar den pärlan (se info vid varje produkt) och ni som bor på Kungsholmen kan få hemleverans av precis allting (skriv bara "Hemleverans" i fältet för rabattkod). 
 
 

Stadshuset & Kungsholmen-kollektionen

Under namnet Stadshuset har jag tagit fram en hel Kungsholmen-kollektion bestående av hoodies, t-shirts, väskor, mössor, kepsar m.m. Den säljs bara här i min lilla butik, men tack vare web-shopen så når den precis hela världen ändå! 
Vill du veta mer om tanken bakom Kungsholmen-kollektionen så klicka vidare till www.stadshuset.se.  

                                                         Maria Holmer Dahlgren - Metagram Art

Designer Maria Holmer Dahlgren är min samarbetspartner sedan länge, och jag är omåttligt stolt över att ha stora delar av hennes design till försäljning här: 
Brickor, grafiska prints, kökshanddukar, vykort och mycket annat. Välkommen in för en titt i webshopen om du inte har möjlighet att komma förbi butiken.
Vill du veta mer om Maria, klicka dig vidare till hennes egen hemsida: www.metagram.se.
 

MaNoLin silversmycken

Jag driver också MaNoLin silversmide, och de smyckena finns självklart till försäljning i butiken på Hantverkargatan 18. Vill man däremot beställa dem via nätet så får man klicka sig vidare till Manolins egen webshop på www.manolin.se

Russin i kakan

Fördelen när man har en egen butik är att man kan göra lite som man önskar, och förgylla sortimentet med andra favoriter som man snubblar över längs vägen. Två av mina mest populära "Russin i kakan-produkter" är tillfälligt slut, men jag försöker få tag på fler ex av den nästan magiska boken Ord Inuti, som säljs till förmån för organisationen Mind. Samma sak gäller Stockholm Målarbok av Patrik Berg, där han med underbara illustrationer har fångat livet i Stockholm, som nu bara väntar på att färgläggas. Sist in bland russinen är boken "Refrängen, en bok om livet - typ" som jag själv har skrivit tillsammans med Ulrika Persson.