Kungsholmens nya färg är här! 
Eller färg och färg, många hävdar ju att svart inte är en färg, men då har det bara inte förstått att det kanske är den mest klassiska, användbara och snygga icke-färgen man kan tänka sig. Och nu var det många år sedan vi senast hade just en svart hoodie här på holmen, så den är hett efterlängtad. Och supersnygg! 

Butiken är öppen som vanligt: 
Tis-Fre 12-18, Lör 12-15
Sön-Mån stängt
 


 

Årets Åhus-bricka! 
Utan konstrunda var det risk för att det här året skulle bli utan sin egen färg på Åhus-brickan, men till slut fick vi fram den i alla fall! Brickan säljs nu på PP&Co i hamnen i Åhus för de som är i krokarna, och annars går det så klart bra att beställa här i webshopen. Klicka här för mer information! 


 
 

Rabatt på Refrängen!
Som lyssnare på podcasten Relationsguiden hör i avsnitt 23, så erbjuder vi just nu 25% rabatt på boken som det pratas om i podden. Bara uppge rabattkoden "Relationsguiden" i fältet för rabattkod i kassan, och klicka här för att ta dig till rätt sida i webshopen. 

Broderauttexten! Bara här!  

Ja, utropstecknen blir många när man ska försöka spegla den glädje och stolthet som det innebär att ha butiken full av underbara prints från broderauttexten! Hela skyltfönstret är fullt, vilket är extra trevligt eftersom jag därmed ständigt hör folk som skrattar högt här utanför. Här inne är en hel vägg full av tavlor, så det största bekymret är att välja... Däremot har jag insett att det kostar närmare 100kr att paketera och posta inramade prints, vilket känns lite fånigt. Så om du vill beställa i webshop hänvisar jag till broderauttexten.se där du kan köpa alla prints, och sen köpa ramen lokalt där just du bor.  

Stadshuset & Kungsholmen-kollektionen

Under namnet Stadshuset har jag tagit fram en hel Kungsholmen-kollektion bestående av hoodies, t-shirts, väskor, mössor, kepsar m.m. Den säljs bara här i min lilla butik, men tack vare web-shopen så når den precis hela världen ändå! 
Vill du veta mer om tanken bakom Kungsholmen-kollektionen så klicka vidare till www.stadshuset.se.  

                                                         Maria Holmer Dahlgren - Metagram Art

Designer Maria Holmer Dahlgren är min samarbetspartner sedan länge, och jag är omåttligt stolt över att ha stora delar av hennes design till försäljning här: 
Brickor, grafiska prints, kökshanddukar, vykort och mycket annat. Välkommen in för en titt i webshopen om du inte har möjlighet att komma förbi butiken.
Vill du veta mer om Maria, klicka dig vidare till hennes egen hemsida: www.metagram.se.
 

MaNoLin silversmycken

Jag driver också MaNoLin silversmide, och de smyckena finns självklart till försäljning i butiken på Hantverkargatan 18. Vill man däremot beställa dem via nätet så får man klicka sig vidare till Manolins egen webshop på www.manolin.se

Russin i kakan

Fördelen när man har en egen butik är att man kan göra lite som man önskar, och förgylla sortimentet med andra favoriter som man snubblar över längs vägen. Inför jul är det premiär för Broderauttextens underbara prints, som säljs på plats här i butiken, inramade och klara om man vill det. Sist in bland russinen är boken "Refrängen, en bok om livet - typ" som jag själv har skrivit tillsammans med Ulrika Persson.  Sist men inte minst så finns här just nu varma, goa, handstickade vantar från Catarina Nordström i Åhus.