Gott Nytt! 
Ett nytt år har inletts och därmed är flera nyheter på väg in i butiken också. Äntligen har Maria Holmer Dahlgren börjat fila på en Kungsholmen-kökshandduk, som många kunder efterfrågat länge. Dessutom kommer självklart Kungsholmen-hoodien i en ny färg till våren, i sällskap med nya t-shirts i olika färger. 

I väntan på nyheterna njuter vi av doftljusen som kom in precis innan jul,  Manolins silversmycken och några andra guldkorn som vi snubblat över längs vägen. 

Öppettider: 
Tis-Fre 12-18
Lör 12-15
 

Stadshuset & Kungsholmen-kollektionen

Under namnet Stadshuset har Malin tagit fram en hel Kungsholmen-kollektion bestående av hoodies, t-shirts, väskor, mössor, kepsar m.m. Den säljs bara här i vår lilla butik, men tack vare web-shopen så når vi precis hela världen ändå! 
Vill du veta mer om tanken bakom Kungsholmen-kollektionen så klicka vidare till www.stadshuset.se.  

                                                         Maria Holmer Dahlgren - Metagram Art

Designer Maria Holmer Dahlgren samarbetar med Malin som driver butiken, och vi är omåttligt stolta över att ha stora delar av hennes design till försäljning här: 
Brickor, grafiska prints, kökshanddukar, anteckningsböcker, disktrasor, vykort och mycket annat. Välkommen in för en titt i webshopen om du inte har möjlighet att
komma förbi butiken. Vill du veta mer om Maria, klicka dig vidare till hennes egen hemsida: www.metagram.se.
 

MaNoLin silversmycken

Malin Nordström driver också MaNoLin silversmide, och de smyckena finns självklart till försäljning i butiken på Hantverkargatan 18. Vill man däremot beställa dem via nätet så får man klicka sig vidare till Manolins egen webshop på www.manolin.se

Russin i kakan

Fördelen när man har en egen butik är att man kan göra lite som man önskar, och förgylla sortimentet med andra favoriter som man snubblar över längs vägen. De "Russin i kakan-produkter" som vi har valt just nu är bl.a. übersmarta Notabag; allround-väskor som blixtsnabbt förvandlas från en tygkasse till en ryggsäck och tillbaka igen. Dessutom säljer vi den nästan magiska boken Ord Inuti, till förmån för organisationen Mind som arbetar med psykisk hälsa. Tidigare hade vi en utställning med konst av Malin Helgesson, under namnet Lefty Nude Art, och hennes tryck och vykort finns kvar till försäljning här. Sist in bland russinen är Stockholm Målarbok av Patrik Berg, som med underbara illustrationer har fångat livet i Stockholm, som nu bara väntar på att färgläggas.