Alternativ Konstrunda 2020
Ibland spelar det ingen roll hur skånsk man är i hjärtat – som boende i Stockholm kan jag omöjligt försvara att åka ner till Åhus i påsk. Det känns väldigt tråkigt att inte få spendera påsken där enligt traditionen, men allas hälsa och välmående måste gå före.
 
Dock var årets fina Åhus-brickor och kökshanddukar designade och beställda långt innan Corona ställde till det, och de är nu på plats i Åhus! Som ett alternativ till konstrundan så kommer min syster Catarina att sälja både dem och boken nedan på PP&Co under påskhelgen, och självklart finns möjlighet till hemleverans också. Jättestort tack till Kristina och er andra på PP&Co för möjligheten att sälja hos er – det är den sanna Åhus-andan! Läs mer om försäljningen här.
 

Livets viktigaste bok? 

"Refrängen, en bok om livet - typ" är något så udda som en inspirerande och kul bok om begravningar, som jag har skrivit tillsammans med en kompis. Ämnet kan verka lite skrämmande, men jag vågar lova att "Refrängen" kommer att förändra din syn på begravningar, i evighet. 
Läs mer om boken och påskens försäljning i Åhus
 här!
 
 

Stadshuset & Kungsholmen-kollektionen

Under namnet Stadshuset har jag tagit fram en hel Kungsholmen-kollektion bestående av hoodies, t-shirts, väskor, mössor, kepsar m.m. Den säljs bara här i min lilla butik, men tack vare web-shopen så når den precis hela världen ändå! 
Vill du veta mer om tanken bakom Kungsholmen-kollektionen så klicka vidare till www.stadshuset.se.  

                                                         Maria Holmer Dahlgren - Metagram Art

Designer Maria Holmer Dahlgren är min samarbetspartner sedan länge, och jag är omåttligt stolt över att ha stora delar av hennes design till försäljning här: 
Brickor, grafiska prints, kökshanddukar, vykort och mycket annat. Välkommen in för en titt i webshopen om du inte har möjlighet att komma förbi butiken.
Vill du veta mer om Maria, klicka dig vidare till hennes egen hemsida: www.metagram.se.
 

MaNoLin silversmycken

Jag driver också MaNoLin silversmide, och de smyckena finns självklart till försäljning i butiken på Hantverkargatan 18. Vill man däremot beställa dem via nätet så får man klicka sig vidare till Manolins egen webshop på www.manolin.se

Russin i kakan

Fördelen när man har en egen butik är att man kan göra lite som man önskar, och förgylla sortimentet med andra favoriter som man snubblar över längs vägen. Två av mina mest populära "Russin i kakan-produkter" är tillfälligt slut, men jag försöker få tag på fler ex av den nästan magiska boken Ord Inuti, som säljs till förmån för organisationen Mind. Samma sak gäller Stockholm Målarbok av Patrik Berg, där han med underbara illustrationer har fångat livet i Stockholm, som nu bara väntar på att färgläggas. Sist in bland russinen är boken "Refrängen, en bok om livet - typ" som jag själv har skrivit tillsammans med Ulrika Persson.