Stolt som en tupp! 
Nog för att vi har fått många tidningsreportage och lovord om vår bok "Refrängen, en bok om livet - typ", men det här slår det mesta: Mitt absoluta favoritkonto på Instagram; @Broderauttexten har hyllat boken som både viktig, kreativ, världens bästa samtalsunderlag och en massa annat fint. I min värld är det världens högsta betyg och jag är stolt som en tupp! Läs mer om boken här i webshopen.  

Boken finns såklart också i butiken på Kungsholmen, som just nu fyllts på med höstens alla nyheter. Öppettiderna är tis-fre 12-18 och lör 12-15, och här i web-shopen utlovas blixtsnabb leverans; allt postas samma dag som det beställs.  


 

Stadshuset & Kungsholmen-kollektionen

Under namnet Stadshuset har jag tagit fram en hel Kungsholmen-kollektion bestående av hoodies, t-shirts, väskor, mössor, kepsar m.m. Den säljs bara här i min lilla butik, men tack vare web-shopen så når den precis hela världen ändå! 
Vill du veta mer om tanken bakom Kungsholmen-kollektionen så klicka vidare till www.stadshuset.se.  

                                                         Maria Holmer Dahlgren - Metagram Art

Designer Maria Holmer Dahlgren är min samarbetspartner sedan länge, och jag är omåttligt stolt över att ha stora delar av hennes design till försäljning här: 
Brickor, grafiska prints, kökshanddukar, vykort och mycket annat. Välkommen in för en titt i webshopen om du inte har möjlighet att komma förbi butiken.
Vill du veta mer om Maria, klicka dig vidare till hennes egen hemsida: www.metagram.se.
 

MaNoLin silversmycken

Jag driver också MaNoLin silversmide, och de smyckena finns självklart till försäljning i butiken på Hantverkargatan 18. Vill man däremot beställa dem via nätet så får man klicka sig vidare till Manolins egen webshop på www.manolin.se

Russin i kakan

Fördelen när man har en egen butik är att man kan göra lite som man önskar, och förgylla sortimentet med andra favoriter som man snubblar över längs vägen. Sist in bland russinen är boken "Refrängen, en bok om livet - typ" som jag själv har skrivit tillsammans med Ulrika Persson.