Sommarlov! 
Nu är butiken på Hantverkargatan stängd för sommaren, och i webshopen får man räkna med lite längre leveranstid än vanligt. Behöver du något till en särskild dag? Skicka ett mail via kontaktformuläret innan du beställer, så ser vi om det går att lösa. 


  

Butiken är stängd för sommarlov 1 juli - 15 augusti. 

@Broderauttexten! Bara här!  

Ja, utropstecknen blir många när man ska försöka spegla den glädje och stolthet som det innebär att ha butiken full av underbara prints från broderauttexten! Hela skyltfönstret är fullt, vilket är extra trevligt eftersom jag därmed ständigt hör folk som skrattar högt utanför. Här inne är en hel vägg full av tavlor, så det största bekymret är att välja...  

Stadshuset & Kungsholmen-kollektionen

Under namnet Stadshuset har jag tagit fram en hel Kungsholmen-kollektion bestående av hoodies, t-shirts, väskor, mössor, kepsar m.m. Den säljs bara här i min lilla butik, men tack vare web-shopen så når den precis hela världen ändå! 
Vill du veta mer om tanken bakom Kungsholmen-kollektionen så klicka vidare till www.stadshuset.se.  

                                                         Maria Holmer Dahlgren - Metagram Art

Designer Maria Holmer Dahlgren är min samarbetspartner sedan länge, och jag är omåttligt stolt över att ha stora delar av hennes design till försäljning här: 
Brickor, grafiska prints, kökshanddukar, vykort och mycket annat. Välkommen in för en titt i webshopen om du inte har möjlighet att komma förbi butiken.
Vill du veta mer om Maria, klicka dig vidare till hennes egen hemsida: www.metagram.se.
 

MaNoLin silversmycken

Jag driver också MaNoLin silversmide, och de smyckena finns självklart till försäljning i butiken på Hantverkargatan 18. Vill man däremot beställa dem via nätet så får man klicka sig vidare till Manolins egen webshop på www.manolin.se

Russin i kakan

Fördelen när man har en egen butik är att man kan göra lite som man önskar, och förgylla sortimentet med andra favoriter som man snubblar över längs vägen. Butiken är t.ex. full av Broderauttextens underbara prints som kan köpas  inramade och klara om man vill det. Självklart finns boken "Refrängen, en bok om livet - typ" som jag själv har skrivit tillsammans med en kompis. Sist men inte minst så finns här alltid handstickade vantar, virkade bucket hats och annat fint från Catarina Nordström i Åhus.