Refrängen, en bok om livet - typ

Pris:
150 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1995431
Antal:
Kommentar till butiken:
Som sagt; ett udda ämne men tro mig, det är mycket mer lättsamt än man kan tro! Och jag borde ju veta eftersom det är jag själv som har skrivit boken tillsammans med Ulrika Persson. Smygtitta på bilderna så får du ett hum om hur den är upplagd, och här nedan finns också den längre, officiella beskrivningen av boken. 
/Malin 

Specialpris: 150kr (I den vanliga bokhandeln kostar den 199kr)
--------------------------------------------------------------

Det här är något så udda som en rolig bok om begravningar – din begravning faktiskt! Med inspirerande idéer, roliga tankar och tänkvärda råd om praktiska saker blir det en ren glädje att fundera på sitt sista kalas, hur konstigt det än låter. Som inför vilken resa som helst är halva nöjet att planera i förväg, och den här boken blir dessutom till stor hjälp för de som inte följer med på resan… :-) 
  
Tack och lov behöver de flesta av oss bara planera några få begravningar i livet, men nackdelen med det är att vi aldrig blir vana. Dessutom ska själva planeringen göras snabbt, samtidigt som man står villrådig och behöver hantera sin egen sorg och saknad. Där och då är det nästan omöjligt att hitta andra perspektiv och planera en personlig minnesstund eller begravning. Många gånger har man inte ens snuddat vid ämnet tidigare, och i värsta fall har de efterlevande helt olika uppfattning om hur det ska vara (och då har de inte ens börjat bråka om torpet eller den fina gamla byrån än). Men har ”huvudpersonen” då fyllt i den här boken i god tid, så blir planeringen en dans på rosor och resultatet blir garanterat både trevligare och mer personligt. 
 
Utöver praktiska råd så vill vi sudda bort tabun och ändra den allmänna synen på begravningar. Med bokens hjälp kan du med glädje fundera på allt från bucket-listor och favoritmusik till arvegods och begravningsplats. Det finns utrymme att både kryssa i enkla alternativ och att skriva ner dina egna tankar och idéer, klistra in små urklipp, post-it notes eller långa brev. Vi vågar lova att boken kommer att bjuda på oväntat många skratt, trevliga stunder och intressanta samtal med nära och kära. Sist men inte minst kommer den att fyllas av personliga och fina minnen från livet – trots att den tar avstamp i ”the grand finale”!