Åhus-brickan

Pris:
300 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2166097
Antal:
Kommentar till butiken:
OBS! Försäljninsstart först på Långfredagen 7 april!

Från storstäder till lilla Åhus, hur gick det till? Det är en lång historia, men brickan som lanserades 2018 gjorde succé och nu presenterar vi en ny bricka varje år, så att alla kan hitta sin favorit - eller samla på allihop! 

2023 års bricka går i nostalgins tecken med underbara färger och en text på baksidan som lyder så här: 
"Det är inte utan att årets färger på Åhus-brickan känns lite retro; som ett besök i mormors gamla kök där själen fick ro vid den första sniffen av hembakade bullar, lugn och trygghet. Just nu när världen känns extra orolig kan det vara både skönt och sunt att inspireras av svunna tider. Då påminns vi om att Åhus har stått pall här vid Helge å länge nog att ha överlevt både pest och kolera, två världskrig, depressioner och stora kriser – så vi ska nog klara oss ett tag till! 
Är det någonstans vi kan samla kraft så är det fortfarande här, vid havet och de milslånga stränderna, i vårt älskade Åhus."


2022 års bricka blev väldigt populär. Kanske för att den har alldeles ovanligt glada färger, som en direkt motvikt till all skit som händer i världen just nu... 2021 års bricka gick helt i blått, som en hyllning till de skiftande blå nyanserna vid våra långa stränder. 2020 var brickan blå/orange, vilket givetvis var en blinkning till ett visst handbollslag i trakten, men också till alla andra idrottsmöjligheter som bjuds i Åhus. 2019 gick brickan i grönt och blått, och den allra första brickan 2018 var blå/röd/gul.
Alla tidigare års brickor är helt slutsålda, bara några få ex av 2022 års färg finns kvar.  

Åhusbrickan är 33x21 cm, tillverkade av formpressad björk på Öland och tål maskindisk.  

OBS!
Skriv "Åhus" i fältet för rabattkoder när du kommer till kassan, om du vill hämta upp brickan/handduken på PP&Co i Åhus. Skriver du istället "Hemleverans" så kommer det du beställt hem till dörren (endast inom Åhus). Med båda alternativen slipper du självklart betala fraktkostnaden.
Glöm inte skriva ut och ta med kvittot för uppvisande i butiken.