Åhus-brickan

Pris:
300 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2112455
Antal:
Kommentar till butiken:
Från storstäder till lilla Åhus, hur gick det till? Det är en lång historia, men brickan som lanserades 2018 gjorde succé och nu presenterar vi en ny bricka varje år, så att alla kan hitta sin favorit - eller samla på allihop! 

2021 års bricka går helt i blått, som en hyllning till de skiftande blå nyanserna vid våra långa stränder, plus en liten tanke om att vi alla kanske är lite blå i sinnet efter det här märkliga året... 

Det finns några kvar av 2020 års bricka med orange som accentfärg, vilket givetvis är en hyllning till ett visst handbollslag i trakten, men också till alla andra idrottsmöjligheter som bjuds i Åhus. Brickan fick också sällskap av en kökshandduk, och båda två reas ut nu när årets nya färg är här.  

Brickorna är 33x21 cm, tillverkade av formpressad björk på Öland och tål maskindisk. Den matchande kökshandduken är i 50% bomull, 50% lin och tillverkad i Blekinge.

OBS!
Skriv "Åhus" i fältet för rabattkoder när du kommer till kassan, om du vill hämta upp brickan/handduken på PP&Co i Åhus. Skriver du istället "Hemleverans" så kommer det du beställt hem till dörren (endast inom Åhus). Med båda alternativen slipper du självklart betala fraktkostnaden.
Glöm inte skriva ut och ta med kvittot för uppvisande i butiken.